Bouw

Werk genoeg! Ben jij iemand die van aanpakken weet en hou je van samenwerken en resultaat? Kom dan eens ontdekken of de bouw iets is voor jou. Ervaring mag maar is niet perse nodig. Wij leren jou het vak ook in de praktijk.

Filemon, Jelle, Leon, Titia, Reza en Mohammed vertellen

Wat vinden zij leuk vinden aan hun baan in de bouw? Bekijk de filmpjes:

Kansen in de Bouw

Tegelzetter / metselaar

Wil jij graag bij een bouwbedrijf werken waar vakmanschap, innovatie en gezelligheid centraal staan? Werk jij momenteel als metselaar, tegelzetter of stukadoor en maak je graag de overstap naar een professioneel bouwbedrijf? Ga voor een strak eindresultaat, wat je samen met vakkundige collega’s realiseert! Als vakman heb je een allround functie, waardoor je afwisselend werkt hebt en daardoor elk project een nieuwe uitdaging is. Je werkt met veel diverse technieken, omdat je gaat werken aan zowel nieuwbouw- als onderhoudsprojecten.

Allround Timmerman/vrouw

Geen dag hetzelfde. Je zal voornamelijk in de burgerbouw en als echte vakman draai jij naast timmerwerk je hand ook niet om voor stuc -en tegelwerk. Ook loodgieter -en elektra werkzaamheden zijn voor jou geen probleem, dit is jouw project, van begin tot eind.

Timmerman/vrouw nieuwbouw

Werk je momenteel in de werkplaats en wil je graag de bouw op? Of volg je momenteel een opleiding richting de bouw en wil je graag de fijne kneepjes van het vak leren? Waar je ook werkt, voor dit bouwbedrijf zoeken we timmermannen die graag op de bouw willen werken. Realiseer samen met jonge en vakkundige collega’s de meest unieke, grote en uitdagende projecten in de nieuwbouw!

Machinist

Jij bedient en onderhoudt de machine (zoals smeren). Je voert (complexe) grondverzetwerkzaamheden uit, zoals het graven tussen leidingen, kabels en rioleringen. Je verricht sloop-, sanerings- en/of opruimwerkzaamheden met behulp van de machine en interpreteert tekening. Je signaleert schades en afwijkingen en meldt deze bij de direct leidinggevende. Je registreert je werkuren en zorgt ervoor dat de bouwplaats bereikbaar blijft voor transport door onder andere het plaatsen van rijplaten. Je herkent gevaarlijke stoffen en meldt dit bij de direct leidinggevende. Kortom een bijzonder afwisselende baan.

Schilder - leerwerktraject

Schilder zijn is een dankbaar beroep. Het resultaat van het werk is voor de schilder, maar ook voor de opdrachtgever, snel zichtbaar. Opleiding, ervaring, specialisme, netjes werken, het zijn kenmerken waarmee een schilder zich kan onderscheiden. Wil jij een korte opleiding tot schilder assistent volgen? In 4 weken leer je de eerste beginselen in de praktijk. Deze periode bevat 7 dagen praktische opleiding en is incl. 3 weken meelopen in de praktijk (stageperiode). In deze scholingsperiode wordt scholing geboden, aangevuld met oriëntatie in de vorm van bedrijfs- en particulierbezoeken. Daarna krijg je de mogelijkheid om te starten met een BBL opleiding naar een van de functieprofielen in het schildersvak. Een opleiding gecombineerd met een gedetacheerde baan. Weet je niet direct of dit traject iets voor jou is? Dan kun je ook starten met een oriëntatieperiode van uiterlijk 2 weken. Ga jij voor zichtbaar resultaat? Dan is dit echt iets voor jou.

Nog geen ervaring? Kom kennismaken met het leerwerktraject in de bouw

Timmeren, metselen, installeren, monteren, het werk voorbereiden of een kraan besturen? We helpen graag bij het maken van jouw keuze. Wij zorgen voor een opleiding die erbij past en de werkgever waar je terecht kan. De opleiding betalen wij. Na afronding heb jij gegarandeerd een nieuwe baan voor jaren.