Onderwijs

Mensen graag helpen met een stap verder in hun ontwikkeling? Een baan waarin je jezelf continue ontwikkelt. Er wordt op je gerekend en na een werkdag ga je met veel voldoening naar huis. Ben jij nieuwsgierig naar een baan in het onderwijs en wil je graag weten of dit bij jou past? Neem contact op met het Leerwerkloket.

Janneke, Arjen, Christiaan en Leonie vertellen

Wat vinden zij leuk vinden aan hun baan als docent? Bekijk de filmpjes:

Kansen in het Onderwijs

Marnix College zoekt leerkrachten

Het Marnix College is een open, oecumenische school waar leerlingen welkom zijn, ongeacht hun achtergrond en levensovertuiging. Het Marnix College is er op gericht leerlingen zo op te leiden dat zij een positieve bijdrage kunnen leveren aan de wereld van morgen. De school biedt ca. 1400 leerlingen op de mavo, de (tweetalige) havo, het (tweetalig) atheneum en het gymnasium inspirerend onderwijs met een academische en internationale inslag. De leerlingen verlaten de school met een waardevol diploma en een flinke hoeveelheid kennis, maar ook met waardevolle vaardigheden in hun bagage. Het team zorgt ervoor dat onze leerlingen in staat zijn tot zelfreflectie, dat ze zichzelf durven te laten zien, zelfredzaam en veerkrachtig zijn en ze leren samen te werken en samen te leven.

Leerkrachten gezocht voor speciaal onderwijs

De J.H. Donnerschool in De Glind en Hilversum geeft speciaal onderwijs aan speciale leerlingen. Het team leerkrachten staat iedere schooldag klaar voor leerlingen die dat beetje extra nodig hebben. Ben jij klaar om je aan te sluiten bij dit gepassioneerde team? Bekijk de vacatures. Deze school kan niet wachten jou te ontmoeten.

Aan de slag op een middelbare school in Veenendaal?

Het Rembrandt College in Veenendaal is een openbare, toegankelijke en kleinschalige school met een breed en gevarieerd onderwijsaanbod voor alle leerlingen. Kenmerkend is de levendige en warme sfeer waarin leerlingen, docenten en ander personeel ontspannen met elkaar omgaan. Het Rembrandt College ziet het als een uitdaging creativiteit, cognitie en logica met elkaar te verbinden. Als medewerker van het Rembrandt College ben je geïnspireerd, gek op jouw werk, enthousiast over de mogelijkheden van jouw eigen vak en draag je dit waar mogelijk over op leerlingen en elkaar. Wil jij onderdeel worden van hun team?

Aan de slag op een middelbare school in Ede?

Het Pallas Athene College in Ede is een kleinschalige openbare scholengemeenschap voor mavo, havo en vwo met circa 900 leerlingen. Op het Pallas raak je thuis in de wereld van vandaag en morgen. Je ontdekt er én je pakt er je kansen. Je wordt er gezien en gehoord zoals je bent. Ze nodigen onze leerlingen uit om regie te nemen over hun eigen leerproces. In schooljaar 2023-2024 starten we met een flexibel rooster van 40 en 80 minuten. De leerlingen kunnen voor een deel zelf hun rooster bepalen. Deze school profileert zich met de masterclasses Sport, Expressie, Technologie & Vormgeving en Science. Heb jij het talent om in een dynamische omgeving het verschil te maken? Wil jij je talent inzetten om het beste uit onze leerlingen te halen?

Werken op een middelbare school in Ede of Arnhem?

Onder COG vallen meerdere mbo en vo-scholen: van vmbo tot gymnasium+, mbo, volwassenenonderwijs, bedrijfsopleidingen en maatwerktrajecten. COG staat voor samen leren en ontwikkelen in een professionele omgeving. De scholen van COG kennen een grote diversiteit in de achtergronden van leerlingen en studenten. Als medewerkers schakel je mee met de verschillen in leerstijl, tempo, cognitie en gedrag. Heb jij een onderzoekende en lerende houding? Dan is de kans groot dat jij in dit team past.

Werken op een universiteit?

Je werkt bij Wageningen University & Research (WUR) dagelijks aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. Zij zijn altijd op zoek naar talentvolle collega’s die met hun expertise hier een bijdrage aan willen leveren. De WUR is een internationale toonaangevende universiteit en biedt veel afwisseling en uitdaging. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Werken bij een christelijke scholengemeenschap in Ede?

CSG Het Streek is een christelijke scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs. Op twee centraal gelegen locaties bieden zij een breed palet aan onderwijsvormen, van praktijkonderwijs tot gymnasium. Het Streek College aan de Zandlaan biedt praktijkonderwijs, vmbo en mavo en Het Streek Lyceum; gymnasium, technasium, atheneum, havo en mavo. Zij staan bekend om de fijne sfeer en de persoonlijke begeleiding van leerlingen. ‘Samen leren, samen leven!’ is het motto. Oog hebben voor elkaar en voor de omgeving. Word jij een teamlid van Het Streek die elke dag vol enthousiasme de leerlingen écht ziet en begeleidt in hun ontwikkeling?

Werken bij een christelijke scholengemeenschap in Barneveld?

Het Johannes Fontanus College (JFC) is een christelijke scholengemeenschap en biedt mavo, havo, atheneum, gymnasium en technasium. Wil jij werken op een christelijke school waar actief samengewerkt wordt op basis van vertrouwen? Ben je gericht op de toekomst en vind je dat leerlingen van jou iets mogen verwachten?

Wil jij werken op een open, christelijke school in Veenendaal?

Het Christelijk Lyceum Veenendaal bereidt leerlingen voor op hun leven als betekenisvol lid van de samenleving. Ze begeleiden onze leerlingen vanuit een christelijke levensvisie bij het nemen van verantwoordelijkheid voor hun eigen ontwikkeling. Dit doen ze door Samen Leren Ontdekken.

Meelopen in het onderwijs

Wil jij eens in de praktijk ervaren hoe het werkt in het onderwijs? Bijvoorbeeld op de basisschool, op het voortgezet onderwijs of in het mbo? Nieuwsgierig naar een baan als docent of een ondersteunende functies zoals bijvoorbeeld een conciërge? Wij hebben een groot netwerk in het onderwijs en organiseren graag een meeloopdag voor jou.

Nieuwsgierig of het onderwijs bij jou past?

Neem contact op met het Leerwerkloket.

Contact

Ook kun je alvast een test doen voor een eerste indruk.

Ga naar de zelftest carrièreswitch onderwijs