Logistiek en Transport

Je kunt zo aan de slag in de logistiek / transport. Zonder deze krachten komen de producten niet bij de klant. Dus je bent een onmisbare schakel in het distributieproces. Je kunt aan de slag als orderpicker, magazijnmedeweker, chauffeur of machine operator. Je kunt instappen op elk niveau. We helpen je graag met de stap naar de benodigde certificaten,

Kansen in de Logistiek en Transport

Logistiekmedewerker in ede

Jij verwerkt in een team van 30 collega’s de inkomende goederen. Je vergelijkt de leveringsbon met de bestelbon, controleert de producten en meldt afwijkingen. Daarna scan je de producten in en sorteer je ze indien nodig. Dit houdt in dat wanneer er verschillende producten op een pallet liggen, je ze over stapelt op de juiste pallet. Zo zorg je ervoor dat de goederen door een reachtruckchauffeur op de juiste plek in het magazijn gezet kunnen worden. Belangrijk is het dat je minimaal 24 uur beschikbaar bent en flexibel inzetbaar bent in twee diensten: van 06:00 tot 15:00 en van 14:00 tot 23:00. Je krijgt een jaarcontract met urengarantie (tot 40 uur mogelijk) voor 12 maanden, met uitzicht op een vast dienstverband.

Reachtruckchauffeur in Ede

Jij zorgt verwerkt in een team van 190 collega’s de logistieke orders voor 200 winkels en klanten. Jij zorgt ervoor dat de orders volledig en op tijd verwerkt worden. Je kunt op verschillende afdelingen aan het werk. Bij de afdeling Inslag zorg je ervoor dat de goederen die onze leveranciers hebben geleverd op de juiste plek in de stellingen komen te staan. Wanneer je dit gedaan hebt, registreer je op je scanner dat je de pallet daar neergezet hebt. Op de afdelingen Food en E-Commerce zorg je ervoor dat de juiste pallets uit de stellingen gehaald worden voor de orderpickers, zodat zij de orders voor onze klanten kunnen verzamelen. Hierbij komt het voor dat er al een pallet op de pick locatie staat die gecombineerd moet worden met de nieuwe pallet en je de producten dus moet overstapelen. Je zit dus niet alleen maar op je truck, maar bent ook regelmatig in beweging. Je hebt een lijst met verplaatsingen die je uitvoert, maar tussendoor komen er ook regelmatig collega's naar je toe die op dat moment een bepaalde pallet nodig hebben. Jij kunt dan ook goed schakelen en laat je niet van de wijs brengen. Doordeweeks werk je in twee diensten: van 06:00 tot 15:00 en van 14:00 tot 23:00. In het weekend van 14:00 tot 23:00. We zoeken collega's die flexibel inzetbaar zijn in deze diensten, voor minimaal 24 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met urengarantie (tot 40 uur mogelijk) voor 12 maanden, met uitzicht op een vast dienstverband.

Teamleider Logistiek in Ede

Jij geeft leiding aan een team van ongeveer 10 tot 30 medewerkers. Samen met je team en je collega Teamleiders zorg jij voor een correcte afwikkeling van de orders. Jullie zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de inkomende goederen, het orderpick proces, de expeditie en de verpakking van de online orders. Je denkt en werkt graag mee met je collega teamleiders van de andere afdelingen. Ook verdiep je je graag in het gehele proces en neem je een actieve houding aan als het gaat om het verbeteren en waarborgen van logistieke processen. In deze functie werk je van maandag t/m vrijdag in een tweeploegendienst (1e ploeg van 06:00 uur tot 15:00 uur / 2e ploeg van 15:00 uur tot 23:00 uur). Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau; bij voorkeur in de logistieke richting en leidinggevende ervaring in een magazijn. Je verdient een salaris dat aansluit bij je kennis- en ervaringsniveau met een vergoeding voor het werken op onregelmatige uren. Je krijgt opleidingsmogelijkheden, zoals een taalcursus, heftruck cursus en opleidingen op het gebied van veiligheid, logistiek en managementvaardigheden.

Medewerker Klanten contact centrum personenvervoer in Ede

Vind jij het leuk om mensen vriendelijk te woord te staan aan de telefoon en ze te helpen met de juiste info? Kies je Kans. Je informeert en adviseert de klant over verwachte aanrijtijden, maar ook wanneer de klant weer opgehaald kan worden. Je communiceert op een rustige en duidelijke manier zodat correcte ritgegevens worden vastgelegd in het geavanceerde softwaresysteem. Doordeweeks in de ochtend en middag werken is voor jou geen probleem. Net als af en toe avonddiensten en om en om het weekend.

Chauffeur Leerlingenvervoerder in Ede

Wil jij een verantwoordelijke baan? Kies je kans en ga aan de slag als chauffeur. Je krijgt een opleiding, een chauffeurspas én een baangarantie van 1 jaar of onbepaald! Je brengt kinderen van het speciaal onderwijs iedere ochtend naar school en in de middag veilig thuis. De werkzaamheden zijn gemiddeld 15 tot 20 uur per week (7:00 - 9:00 uur én 14:30 - 16:30 uur). Belangrijk is het dat je zelfstandig kunt werken, de Nederlandse taal goed beheerst en fysiek gezond bent.

Slaag voor je mbo-verklaring met praktijkleren in de Logistiek

Werk jij al in de Logistiek en wil je graag laten zien wat je kunt? Ben jij geen studiebol? Dan is Praktijkleren misschien wel iets voor jou. Samen met je werkgever kijken we hoe je in aanmerking kunt komen voor een mbo-verklaring. Een erkend bewijs waarmee je verder kunt groeien. Bij een werkgever of voor het volgen van een opleiding. Neem contact op met met Leerwerkloket.

Wil jij eens van dichtbij zien hoe het werkt in de transport of logistiek?

Laat het ons weten. Samen bezoeken we een werkgever voor een kop koffie of een meeloopdag.