Techniek

Vind jij het leuk om iets met je handen te doen en echt resultaat te zien van jouw werk? Dan is de techniek zeker iets voor jou! Veel werkgevers openen graag hun deuren om kennis te maken op de werkvloer. Zo kun je zelf ervaren hoe werken in de techniek werkt en wat de mogelijkheden zijn. Misschien heb je al een idee van een richting. Zo niet, het WerkgeversServicepunt organiseert regelmatig snuffeldagen waar je met allerlei richtingen binnen de techniek kennis maakt. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden voor jou.

Tegelzetter

Installateur

Uitvoerder

Loodgieter

Chauffeur

Timmerman

Kansen in de Techniek

Servicemonteur - leer het vak in een leerwerktraject

Vind jij het leuk om te sleutelen aan machines klein of groot? Dan is dit een mooie kans voor jou. Een leerwerktraject in Lunteren waar je als servicemonteur aan de slag gaat met hydrauliek, mechanische delen, elektrotechniek en motoren. Wat heb je nodig: Je hebt technische inzicht, spreekt een beetje Engels en wil graag aan de slag. Om te ontdekken of deze opleiding iets voor jou is maak je kennis op de werkvloer met dit werk. Je loopt een werkweek van vijf dagen mee op de werkplaats in Lunteren. Een praktijkbegeleider laat je graag alles zien en begeleidt jou met beginnende werkzaamheden. Jullie evalueren dagelijks. Na deze vijf dagen bespreken jullie of dit leerwerktraject iets voor jouw is.

Commercieel Medewerker Klantencontact

De behoefte aan goede luchtkwaliteit binnen bedrijven/ instellingen is groter dan ooit. Kun je goed communiceren haal je het beste uit elk klantcontact halen? Dan zijn we op zoek naar jou! Het betreft een functie op ons kantoor in Ede voor minimaal 30 - 37,5 uur per week. Als Commercieel Medewerker Klantcontact ben je verantwoordelijk voor de verkoop van luchtfilters. Je hebt telefonisch contact met potentiƫle klanten met als doelstelling het maken van afspraken ten behoeve van onze accountmanagers, het uitbrengen van offertes en het binnenhalen van orders. Maar ook het achterhalen van klantbehoeften van (potentiƫle) klanten en het interesseren en overtuigen voor ons dienstenaanbod behoren tot je werkzaamheden. Heb jij ervaring met deze werkzaamheden?

Monteur revalidatiehulpmiddelen - leerwerktraject

Wil jij het verschil maken voor mensen die hulp kunnen gebruiken? Dan kan jij aan de slag met revalidatie-hulpmiddelen. Als monteur, logistiek medewerker of adviseur. Tijdens het traject krijg je het vak in de vingers. De vakkennis doe je op tijdens de theorielessen en praktijkervaring door het te doen. Je wordt goed begeleid. Na het leerwerktraject van 5 maanden krijg je een contract van minimaal 7 maanden bij een van de aangesloten werkgevers in de regio.

Haal je mbo-verklaring met praktijkleren in de techniek

Werk jij al in de Techniek en wil je graag laten zien wat je kunt? Ben jij geen studiebol? Dan is Praktijkleren misschien wel iets voor jou. Samen met je werkgever kijken we hoe je in aanmerking kunt komen voor een mbo-verklaring. Een erkend bewijs waarmee je verder kunt groeien. Bij een werkgever of voor het volgen van een opleiding. Neem contact op met met Leerwerkloket.

Leer voor CNC operator en ga aan de slag met high tech machines

Wat is een CNC operator? In dit filmpje een klein voorproefje. Wil jij weten of deze opleiding iets voor jou is?

Wil jij eens van dichtbij zien hoe het werkt in de techniek?

Laat het ons weten. Samen bezoeken we een werkgever voor een kop koffie of een meeloopdag.