Zorg

Een job waarbij je echt iets betekent voor iemand; door zorg taken of huishoudelijke taken uit te voeren. Net wat bij jou past. Veel werkgevers in de regio zijn op zoek naar mensen en maken graag kennis met jou.

Kansen in de Zorg

Huishoudelijke hulp

Mooie kans waarbij je jouw baan kan combineren met schoolgaande kinderen of een andere baan. Een job waarbij je echt iets betekent voor iemand; door huishoudelijke taken uit te voeren, kan iemand langer thuis blijven wonen. Veel werkgevers in de regio zijn op zoek naar mensen! De functie is voor 2 tot 24 uur per week en de werktijden zijn tussen 9 en 15 uur. Wil jij kennismaken of dit werk iets voor jou is? Laat je in een uurtje bijpraten op 12 mei van 10:00 uur tot 11:00 uur.

Verzorgende IG - opleiding

Vind jij het mooi om voor iemand iets te kunnen betekenen? De opleiding is op maat. Je gaat je 1x per week naar school in Ede. de andere dagen werk je in Ede bij een zorgorganisatie. In diensten tussen 07.00 en 23.00 uur. Nieuwsgierig? Kom live kennismaken op 10 mei 2022 tijdens de informatiebijeenkomst. De werkgever en opleider geven informatie en daarna heb je gelijk een kennismakingsgesprek. Daarna bieden we de mogelijkheid om een dagdeel mee te lopen zodat je zelf kan ervaren of dit iets voor jou is. Meld je aan voor 8 mei 2022.

Wil jij eens van dichtbij zien hoe het werkt in de Zorg?

Laat het ons weten. Samen bezoeken we een zorgorganisatie voor een kop koffie of een meeloopdag.